Zaķa gaļas pastēte

Zaķa gaļas pastēte Foto: Zaķa gaļas pastēte

Sastāvdaļas

  • zaķa subprodukti
  • 1 sīpols
  • 2 vārīti kartupeļi
  • 2 marinēti gurķi
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • paprika
  • 1 šķēle žāvēta speķa
  • 2 olas
  • sāls
  • pipari
  • sinepes
  • garšsaknes

Pagatavošana

  1. Uz pannas eļļā liek sagrieztu sīpolu, apcep caurspīdīgu, uzber papriku, uzliek gaļu un apcep brūnu.
  2. Gaļu liek katliņā, pielej ūdenī, pieber sāli, garšsaknes un sautē, līdz gaļa atdalās no kauliem.
  3. Gaļu ar garšsaknēm un vārītiem kartupeļiem samaļ, pieliek kubiņos sagrieztus marinētos gurķus, olu dzeltenumus, garšvielas, ja nepieciešamas, - sāli, visu labi sajauc, iecilā saputotus olu baltumus.
  4. Sagatavoto masu liek uz taukiem ieziesta veidnē un cep cepeškrāsnī 30 minūtes.
  5. Pasniedz karstu ar sēņu vai tomātu mērci un vārītiem kartupeļiem vai rīsiem. Aukstu var sagriezt šķēlēs un likt aukstajā galdā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes