Sastāvdaļas
- zaķa subprodukti
- 1 sīpols
- 2 vārīti kartupeļi
- 2 marinēti gurķi
- 2 ēdamkarotes eļļas
- paprika
- 1 šķēle žāvēta speķa
- 2 olas
- sāls
- pipari
- sinepes
- garšsaknes
Pagatavošana
- Uz pannas eļļā liek sagrieztu sīpolu, apcep caurspīdīgu, uzber papriku, uzliek gaļu un apcep brūnu.
- Gaļu liek katliņā, pielej ūdenī, pieber sāli, garšsaknes un sautē, līdz gaļa atdalās no kauliem.
- Gaļu ar garšsaknēm un vārītiem kartupeļiem samaļ, pieliek kubiņos sagrieztus marinētos gurķus, olu dzeltenumus, garšvielas, ja nepieciešamas, - sāli, visu labi sajauc, iecilā saputotus olu baltumus.
- Sagatavoto masu liek uz taukiem ieziesta veidnē un cep cepeškrāsnī 30 minūtes.
- Pasniedz karstu ar sēņu vai tomātu mērci un vārītiem kartupeļiem vai rīsiem. Aukstu var sagriezt šķēlēs un likt aukstajā galdā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!