Sastāvdaļas
- 4 vistas šķiņķīši
- 2 ēd.k. Santa Maria Vidusjūras garšaugu maisījums
- 2 citroni
- 2 tomāti
- 1 sarkanā paprika
- 150 g fetas siera
- 1 sarkanais sīpols
- sauja saulē kaltētu tomātu
- 2 ēd.k. olīveļļas
- neliela buntīte pētersīļu
Pagatavošana
- Vistas šķiņķīšus apber ar Vidusjūras garšaugu maisījumu un iemarinē uz 30 minūtēm.
- Dārzeņus sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
- Vienam citronam norīvē miziņas uz smalkās rīves.
- Pannā uzkarsē eļļu, un liek apcepties vistas šķiņķīšus zeltainus no abām pusēm.
- Pannā pievieno sagrieztus sīpolus, 2 citronu šķēlītes un saulē kaltētos tomātus.
- Pievieno arī sagrieztas paprikas un tomātus. Visu sautē uz lēnas uguns apmēram 35 minūtes.
- Beigās pārbirdina fetas sieru un pētersīļiem.
- Pasniedz karstus kopā ar pitas maizi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!