Vistas filejas salāti ar medus mērci

Vistas filejas salāti ar medus mērci Foto: Vistas filejas salāti ar medus mērci

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 1 bundža konservētas kukurūzas
  • 1 bundža konservētu sarkano pupiņu
  • vidēja lieluma zaļā paprika
  • 2 vidēja lieluma tomāti
  • 1 vidēja lieluma sīpols
  • pētersīļi
  • garšvielas vistas gaļai

Mērcei:

  • 1/3 glāzes augu eļļas
  • 3 ēdamkarotes etiķa
  • 3 ēdamkarotes sinepju
  • 2 ēdamkarotes šķidra medus
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1/2 tējkarotes timiāna

Pagatavošana

  1. Vistas filejas nomazgā, nosusina, sagriež gabaliņos, pieber garšvielas.
  2. Gaļu liek ledusskapī uz 60 minūtēm, tad apcep pannā.
  3. Kukurūzai un pupiņām nolej šķidrumu.
  4. Paprikai izņem sēklotni un sagriež pietiekoši lielos gabaliņos.
  5. Tomātus sagriež pietiekoši lielos gabaliņos, nolej sulu.
  6. Sīpolu sagriež gabaliņos.
  7. Pētersīļus sakapā, ķiploka daiviņas saspiež - pievieno vistas gaļai.
  8. Samaisa mērces sastāvdaļas un atstāj uz 30 minūtēm.
  9. Traukā liek vistas gaļu, kukurūzu, pupiņas, papriku, tomātus, mazliet pētersīļus un sīpolu, salātus pārlej ar mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes