Sastāvdaļas
- 1 kg trekna biezpiena
- 200 g kokosriekstu skaidiņu
- 4 ēdamkarotes cukura
- 4 ēdamkarotes kondensētā piena
- 10 g želatīna
- 1 paciņa vaniļas cukura
- ķirši bez kauliņiem no ievārījuma vai kompota
Pagatavošana
- Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī un izšķīdina nelielā daudzumā silta ūdens.
- Biezpienu rūpīgi samaisa ar cukuru, vaniļas cukuru un kondensēto pienu, pēc tam pievieno izšķīdināto želatīnu un samaisa.
- Ķiršus notecina, nosusina un saliek rinda uz sieta vai lēzena šķīvja.
- Ar mitram rokām ņem pa piciņai biezpiena maisījuma, saplacina, ieliek vidū ķirsi un izveido bumbiņu.
- Apviļā kokosriekstu skaidiņās. Viena kārta liek uz restītēm vai šķīvja un vismaz uz vienu stundu liek ledusskapī.
Patīk recepte?
Iesaki draugiem un saviem tuvajiem! Paldies!