Sastāvdaļas
- 1/2 bietes
- 2-3 kāpostu lapas
- 1 kartupelis
- 1/4 liela burkāna
- 1/4 sīpola
- 1/2 tējkarotes tomātu pastas
- 2 tējkarotes sviesta
- 1 tējkarote skābā krējuma
- 1,5 glāzes ūdens
- 1/2 tējkarotes ūdenī izšķīdinātas sāls
- 1 tējkarote cukura
Pagatavošana
- Visus dārzeņus noskalo un nomizo.
- Bieti, burkānu rupji sarīvē, kāpostu lapas sakapā.
- Sīpolu sarīvē.
- Dārzeņus liek katlā, pievieno tomātu pastu, sviestu - uzlej verdošu ūdeni.
- Katlam uzliek vāku, sautē uz mazas uguns - 25-30 minūtes.
- Ik pa brīdim apmaisa.
- Kad dārzeņi paliek mīksti, tiem pievieno izšķīdināto sāli, cukuru, pielej karstu ūdeni - turpina vārīt 10 minūtes.
- Pasniedz ar skābo krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!