Sastāvdaļas
- 5 olas
- 500 g liesa biezpiena
- 100 ml liesa skābā krējuma
- 1,5 glāzes cukura
- 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
- 1 paciņa vaniļas cukura
Pagatavošana
- Olu dzeltenumus atdala no baltumiem.
- Olu baltumus liek ledusskapī, bet dzeltenumus sakuļ ar biezpienu, kartupeļu cieti, skābo krējumu un vaniļas cukuru.
- Biezpienu ar piedevām sakuļ blenderī, viendabīgā masā.
- Olu baltumus sakuļ stingrās putās, pievieno cukuru, turpina kult, kamēr cukurs izkūst.
- Biezpiena masai pievieno sakultos olu baltumus, samaisa pulksteņa rādītāju virzienā.
- Biezpiena masu pārliek multikatla tvertnē, ieslēdz cepšanas režīmu, uz 65 minūtēm.
- Pēc cepšanas beigām, pudiņu patur vēl multikatlā 60 minūtes, katlu atslēdzot no strāvas.
- Pirms pasniegšanas, pudiņam uzklāj krēmu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!