Tomātu biezzupa ar žāvētu gaļu

Tomātu biezzupa ar žāvētu gaļu Foto: Tomātu biezzupa ar žāvētu gaļu

Sastāvdaļas

  • 7 - 8 vidēja izmēri tomāti
  • 300 g žāvētas gaļas
  • 2 sīpoli
  • 2 - 3 ķiploka daiviņas
  • sāls
  • malti melnie pipari
  • zaļumi
  • skābais krējums
  • eļļa

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež gabaliņos. Sīpolus nomizo, sagriež plānās šķēlēs.
  2. Katlā eļļā apcep sīpolus kopā ar gaļu.
  3. Tomātus sagriež kubiņos un liek katlā sautēties kopā ar apceptajiem sīpoliem un gaļu. Visu sutina 15 minūtes.
  4. Pievieno uz smalkas rīves sarīvētus ķiplokus, pēc garšas sāli un melnos piparus.
  5. Pavāra vēl 5 - 10 minūtes.
  6. Pasniedz ar skābo krējumu un smalki sagrieztiem zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes