Sastāvdaļas
- 7 - 8 vidēja izmēri tomāti
- 300 g žāvētas gaļas
- 2 sīpoli
- 2 - 3 ķiploka daiviņas
- sāls
- malti melnie pipari
- zaļumi
- skābais krējums
- eļļa
Pagatavošana
- Gaļu sagriež gabaliņos. Sīpolus nomizo, sagriež plānās šķēlēs.
- Katlā eļļā apcep sīpolus kopā ar gaļu.
- Tomātus sagriež kubiņos un liek katlā sautēties kopā ar apceptajiem sīpoliem un gaļu. Visu sutina 15 minūtes.
- Pievieno uz smalkas rīves sarīvētus ķiplokus, pēc garšas sāli un melnos piparus.
- Pavāra vēl 5 - 10 minūtes.
- Pasniedz ar skābo krējumu un smalki sagrieztiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!