Šokolādes čiekuri

Šokolādes čiekuri Foto: Šokolādes čiekuri

Sastāvdaļas

  • 250 g cepumi (1:1 Selgas cepumi un piparkūkas)
  • 3 ēdamkarotes pūdercukurs
  • 30 g mandeļu milti, grauzdēti
  • 20 g kakao
  • 75 g sviests, izkausēts
  • 120 ml piens
  • šokolādes brokastu pārslas
  • pūdercukurs

Pagatavošana

  1. Cepumus sasmalcina. Pievieno pūdercukuru, mandeļu miltus, kakao. Sajauc.
  2. Pievieno izkausētu sviestu un pienu. Samaisa.
  3. No masas (ja masa liekas pārāk silta un netur formu, to uz brīdi ieliek saldētavā) veido čiekura formu. Man sanāca 8 gb. Apkārt apliek ar brokastu pārslām.
  4. Uz dažām stundām liek ledusskapī. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.

Recepte un foto: Santas Saldā Virtuve

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes