Sastāvdaļas
- 250 g cepumi (1:1 Selgas cepumi un piparkūkas)
- 3 ēdamkarotes pūdercukurs
- 30 g mandeļu milti, grauzdēti
- 20 g kakao
- 75 g sviests, izkausēts
- 120 ml piens
- šokolādes brokastu pārslas
- pūdercukurs
Pagatavošana
- Cepumus sasmalcina. Pievieno pūdercukuru, mandeļu miltus, kakao. Sajauc.
- Pievieno izkausētu sviestu un pienu. Samaisa.
- No masas (ja masa liekas pārāk silta un netur formu, to uz brīdi ieliek saldētavā) veido čiekura formu. Man sanāca 8 gb. Apkārt apliek ar brokastu pārslām.
- Uz dažām stundām liek ledusskapī. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.
Recepte un foto: Santas Saldā Virtuve