Olas skotu gaumē

Olas skotu gaumē Foto: Olas skotu gaumē

Sastāvdaļas

  • 2 cieti vārītas olas
  • 1 svaiga ola
  • 200 g liellopu gaļas
  • 1 neliels sīpols
  • 2 - 3 ķiploka daiviņas
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu
  • 2 baltmaizes šķēles
  • sāls
  • pipari
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Gaļai pievieno sasmalcinātu sīpolu, zaļumus, sadrupinātu maizes mīkstumu,svaigo olu, sali un piparus.
  2. Visus sajauc viendabīgā masā.
  3. To sadala divās daļās, izplacina, katrai vidū liek svaigi vārītu olu un ietin masā.
  4. Ietītās olas liek sakarsētā eļļā un apgrozot apcep.
  5. Tad karstumu samazina, pannai uzliek vāku un lēni cep vēl 7 - 8 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes