Siera pīrādziņi

Siera pīrādziņi Foto: Siera pīrādziņi

Sastāvdaļas

  • 250 g sviesta (istabas temperatūrā)
  • 200 g jogurta (bez piedevām)
  • 1/2 tējk. jūras sāls
  • 375 g miltu
  • 275 g Fetas siera
  • 2 olas
  • malti pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sviestu ar mikseri sakuļ krēmveidīgā konsistencē. Pievieno jogurtu un sāli un kuļ vēl vienu minūti.
  2. Pievieno 2/3 miltu un samīca mīklu ar rokām. Pakāpeniski pievieno atlikušos miltus, mīca, kamēr mīkla kļūst viendabīga un nelīp pie rokām. Mīklu noliek malā uz 30 minūtēm.
  3. Pildījumam - vienu olu sakuļ ar šķipsniņu sāls, pipariem, pievieno Fetas sieru - samaisa.
  4. Uzkarsē krāsni līdz 200°C temperatūrai. Divās veidnēs ieklāj cepamo papīru. Mīklu izrullē, izspiež 7 cm diametrā lielus aplīšus.
  5. Katrā aplītī liek vienu tējkaroti Fetas siera masas. Veido pīrādziņu, aizspiež galus.
  6. Pīrādziņus liek veidnēs, pārklāj ar sakultu olu, cep 10-15 minūtes, vai kamēr parādās zeltīta garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes