Sautētas cūkas nieres

Sautētas cūkas nieres Foto: Sautētas cūkas nieres

Sastāvdaļas

  • 300 g cūkas nieru
  • 1/8 l ūdens
  • sāls pēc garšas
  • malti melnie pipari
  • 1/2 sīpola
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 1 ēdamkarote miltu
  • majorāns
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma

Pagatavošana

  1. Nieres sagatavo cepšanai, pārgriež gareniski uz pusēm un uz 30 minūtēm ieliek aukstā ūdenī.
  2. Ūdeni vairākas reizes nomaina.
  3. Sagriež apmēram 2 cm biezās šķēlēs, noņem taukus, vēlreiz nomazgā un nosusina.
  4. Uzkaisa sāli un piparus pēc garšas.
  5. Sviestā apcep sagrieztu sīpolu, pieliek nieres un arī apcep.
  6. Uzkaisa miltus un majorānu.
  7. Uzlej verdošu ūdenī. Pannai uzliek vāku.
  8. Nieres sautē apmēram 20 - 25 minūtes.
  9. Mērcei pievieno krējumu. Ja nepieciešams, pieliek sāli un piparus pēc garšas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes