Sastāvdaļas
- 500 g jēra gaļas
- 500 g kartupeļu
- 250 g sīpolu
- sāls
- pipari
- 1 lauru lapa
- 1/2 tējkarotes timiāna
- pētersīļi
Pagatavošana
- Gabaliņos sagrieztu jēra gaļu ieliek katlā, pieber sāli, piparus, pieliek lielāko daļu sīki sagrieztu sīpolu, lauru lapu un timiānu.
- Pārlej ar ūdeni tā, lai tas pārsegtu produktus, uzliek vāku un sautē uz mazas liesmas.
- Kad gaļa mīksta, pieliek gabaliņos sagrieztos kartupeļus un atlikušos sīpolus.
- Nekādā gadījuma nedrīkst maisīt, bet tikai laiku pa laikam jāsakrata, lai ēdiens nepiedegtu.
- Kartupeļiem jāsavārās tā, lai izveidotos putras veida masa.
- Vārīšanās beigās pieliek sīki sagrieztus pētersīļu.
- Ēdienu pasniedz tai pašā traukā, kurā tas vārījies.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!