Sastāvdaļas
- 50 g sviesta
- 400 g šampinjonu
- 4 vidēji tomāti
- 7 olas
- 150 g rīvēta siera
- saišķītis pētersīļu
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Šampinjonus noskalo un sagriež šķēlītēs, tomātus sagriež daiviņās.
- Lielā pannā izkausē pusi sviesta, ieber sagrieztos šampinjonus, tomātu daiviņas un cep apmēram 3-4 minūtes, līdz tomāti kļuvuši pusmīksti.
- Pētersīļus sakapā.
- Olas sakuļ ar 2 ēdamkarotēm auksta ūdens, pieliek sāli un piparus, pieber sieru un pētersīļus, iemaisa apceptos šampinjonos un tomātus.
- Panna izkausē atlikušo sviestu un ielej olu maisījumu.
- Cep uz lēnas uguns, uzliekot vāku, līdz olas ir sarecējušas, apmēram 8-10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!