PUPIŅU ZUPA AR KŪPINĀTU VISTU

PUPIŅU ZUPA AR KŪPINĀTU VISTU Foto: PUPIŅU ZUPA AR KŪPINĀTU VISTU

Sastāvdaļas

  • 500 g kūpinātu vistu muguriņu vai 1 kūpināta vistas kāja
  • 1 bundža ar jūsu mīļākajām konservētajām pupiņām
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 3 - 4 daiviņas ķiploka
  • 1 selerijas kāts
  • 2 vidēji kartupeļi
  • 2 ēdamkarotes tomātu pārslu
  • vistas buljona kubiciņš
  • 2 lauru lapas
  • 1 ēdamkarote kūpinātās vai saldās paprikas pulvera
  • malti melnie pipari un sāls pēc garšas
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Vārošā ūdenī ieliekam vistu, tomātu pārslas un garšvielas.
  2. Sagriežam sīpolu, seleriju, ķiplokus.
  3. Burkānu sarīvējam uz rupjās rīves.
  4. Dārzeņus apcepam eļļā un pievienojam buljonam.
  5. Sagriežam kartupeļus.
  6. Kad gaļa atdalās no kauliem izņemam no buljona.
  7. Pieliekam kartupeļus un pupiņas.
  8. Gaļu atdalām no kauliem un liekam atpakaļ zupā. Vārām līdz kartupeļi gatavi.
  9. Pasniedzam ar karoti skābā krējuma un zaļumiem.

     

Receptes un foto autore: Inita Briedina

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes