Sastāvdaļas
- 8 cieti vārītas olas
- 2 tējkarotes pikantu sinepju
- 1/2 tējkarotes etiķa
- 1 ēdamkarote skāba krējuma
- 1 šķipsniņa cukura
- sāls pēc garšas
Pildījumam:
- kūpināta laša gabaliņi
- ceptas bekona strēmelītes
- kaltētu tomātu gabaliņu
- kaviārs
- bazilika
- dilles
- zaļumi pēc izvēles
- svaigi saberzti melnie pipari
Pagatavošana
- Olas noloba, pārgriež uz pusēm. Izņem olas dzeltenumu liek to bļodā un ar dakšiņu saspaida.
- Pievieno sinepes, etiķi un krējumu.
- Pieber cukuru, piparus un sāli pēc garšas. Visu samaisa.
- Maisījumam pievieno lasi, cepta bekona strēmelītes, tomātus, zaļumus un citas piedevas pēc izvēles.
- Pildījumu liek olu pusītēs un izrotā ar kaviāru, baziliku vai dillēm.
Pildītas olas ir klasika, viegli un ātri pagatavojamas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!