Pildītas olas svētku galdam

Pildītas olas svētku galdam Foto: Pildītas olas

Sastāvdaļas

  • 8 cieti vārītas olas
  • 2 tējkarotes pikantu sinepju
  • 1/2 tējkarotes etiķa
  • 1 ēdamkarote skāba krējuma
  • 1 šķipsniņa cukura
  • sāls pēc garšas

Pildījumam:

  • kūpināta laša gabaliņi
  • ceptas bekona strēmelītes
  • kaltētu tomātu gabaliņu
  • kaviārs
  • bazilika
  • dilles
  • zaļumi pēc izvēles
  • svaigi saberzti melnie pipari

Pagatavošana

  1. Olas noloba, pārgriež uz pusēm. Izņem olas dzeltenumu liek to bļodā un ar dakšiņu saspaida.
  2. Pievieno sinepes, etiķi un krējumu.
  3. Pieber cukuru, piparus un sāli pēc garšas. Visu samaisa.
  4. Maisījumam pievieno lasi, cepta bekona strēmelītes, tomātus, zaļumus un citas piedevas pēc izvēles.
  5. Pildījumu liek olu pusītēs un izrotā ar kaviāru, baziliku vai dillēm.

Pildītas olas ir klasika, viegli un ātri pagatavojamas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes