Sastāvdaļas
- 1 kilogramu smaga līdaka
- pusglāze piena
- 1 ola
- 2 sīpoli
- 50 g rīvmaizes
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- malti melnie pipari
- sāls
- sviests
Pasniegšanai:
- majonēze
- mārrutki
Pagatavošana
- Līdaku notīra, nosusina, ap zivs galvu pārgriež ādu, atdala to no gaļas un novelk kā zeķi.
- Izņem asakas.
- Zivs gaļu un sīpolus samaļ gaļas mašīnā.
- Pieliek pienā izmērcētu rīvmaizi, 1 ēdamkaroti sviesta un olu, piemet sāli, pieber piparus un samīca pildījumu.
- Ar to ne pārāk cieši piepilda novilkto ādu un to aizšuj.
- Liek ar sviestu ieziestā cepešpannā un 40 minūtes cep, ik pa brīdim aplaistot ar iztecējušo sulu.
- Šķidrumam izgarojot, pielej no jauna ūdeni.
- Pasniedz ar majonēzi un mārrutkiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!