Pildīta līdaka

Pildīta līdaka Foto: Pildīta līdaka

Sastāvdaļas

  • 1 kilogramu smaga līdaka
  • pusglāze piena
  • 1 ola
  • 2 sīpoli
  • 50 g rīvmaizes
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • malti melnie pipari
  • sāls
  • sviests

Pasniegšanai:

  • majonēze
  • mārrutki

Pagatavošana

  1. Līdaku notīra, nosusina, ap zivs galvu pārgriež ādu, atdala to no gaļas un novelk kā zeķi.
  2. Izņem asakas.
  3. Zivs gaļu un sīpolus samaļ gaļas mašīnā.
  4. Pieliek pienā izmērcētu rīvmaizi, 1 ēdamkaroti sviesta un olu, piemet sāli, pieber piparus un samīca pildījumu.
  5. Ar to ne pārāk cieši piepilda novilkto ādu un to aizšuj.
  6. Liek ar sviestu ieziestā cepešpannā un 40 minūtes cep, ik pa brīdim aplaistot ar iztecējušo sulu.
  7. Šķidrumam izgarojot, pielej no jauna ūdeni.
  8. Pasniedz ar majonēzi un mārrutkiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes