Pildījumu varianti pildītām olām

Pildījumu varianti pildītām olām Foto: Pildījumu varianti pildītām olām
  1. Smalki sagriezti cepti sīpoli, kas sajaukti ar olas dzeltenumu.
  2. Cietais siers ar ķiplokiem, majonēzi un olas dzeltenumu.
  3. Olas dzeltenums ar smalki sagrieztām olīvām vai olīvām un majonēzi.
  4. Sarkanie vai melnie ikri (bez olas dzeltenuma).
  5. Siers uz smalkas rīves, valrieksti + majonēze un ķiploki. Dekorē ar valriekstu pusītēm.
  6. Tuncis ar olīvām.
  7. Garneles ar olas dzeltenumu. Virsū uzliek veselu vārītu garneli.
  8. Olas dzeltenums, majonēze, sinepes, marinēti gurķi - sarīvē vai mazos gabaliņos.
  9. Mencas aknas, cepts sīpols + olas dzeltenums.
  10. Šķiņķis, zaļumi, olas dzeltenums.
  11. Jebkura pastēte ar olas dzeltenumu.
  12. Jebkura kūpināta zivs ar olas dzeltenumu.
  13. Ceptas sēnes, krējums un olas dzeltenums.
  14. Sālīta siļķe, svaigs ābols un marinēts sīpols.
  15. Zaļie zirnīši, olas dzeltenums un majonēze.
  16. Avokado ar krabju nūjiņām un majonēzi.
  17. Sēnes, olas dzeltenums, garšvielas, majonēze.
  18. Olas  dzeltenums, sviestā apcepti sīpoli, labāk apceptas sēnes (piemēram, gailenes), krējums.
  19. Olas  dzeltenums, cepts sīpols, lasis eļļā vai mencu aknas.
  20. Olas  dzeltenums, vārīti un cepti šampinjoni, šķiņķis, cepti sīpoli un majonēze.
  21. Olas  dzeltenums, zaļie zirnīši vai zaļās pupiņas no kārbas. Noslaukiet visu un bagātīgi pagariniet ar garšvielām.
  22. Garneles, vīģes, ķiploki un majonēze.
  23. Zoss aknas sagriež plānās šķēlītēs un apcep kopā ar sasmalcinātiem sīpolu gredzeniem, olas dzeltenumus sajauc ar sviestu un bešamela mērci, pārkaisa ar sāli, melnajiem pipariem un konjaku, virsū ar balto mērci uzlej pildītas olas.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes