Pikantās desiņas

Pikantās desiņas Foto: Pikantās desiņas

Sastāvdaļas

  •  1 kg cūkgaļas
  •  100 g liellopu gaļas
  •  1 sīpols
  •  4 ķiploka daiviņas
  •  sāls
  • malti pipari
  • majorāns
  • 2 ēdamkarotes konjaka
  • 1 tējkarote kartupeļu cietes
  • 1 1/2 glāzes ūdens

Pagatavošana

  1. Gaļu divas reizes samaļ, otro reizi maļ kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem.
  2. Gaļas masai pievieno ar sāli saberztu ķiploku, piparus, konjaku, majorānu, kartupeļu citi un ūdeni.
  3. Masu pamatīgi samīca.
  4. 1 stundu ļauj uzbriest, pilda zarnās, izveidojot 15 cm garas desiņas.
  5. Sakarsētos taukos cep brūnas.
  6. Pasniedz ar aso tomātu mērci, irdeniem rīsiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes