Sastāvdaļas
- 1 kg cūkgaļas
- 100 g liellopu gaļas
- 1 sīpols
- 4 ķiploka daiviņas
- sāls
- malti pipari
- majorāns
- 2 ēdamkarotes konjaka
- 1 tējkarote kartupeļu cietes
- 1 1/2 glāzes ūdens
Pagatavošana
- Gaļu divas reizes samaļ, otro reizi maļ kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem.
- Gaļas masai pievieno ar sāli saberztu ķiploku, piparus, konjaku, majorānu, kartupeļu citi un ūdeni.
- Masu pamatīgi samīca.
- 1 stundu ļauj uzbriest, pilda zarnās, izveidojot 15 cm garas desiņas.
- Sakarsētos taukos cep brūnas.
- Pasniedz ar aso tomātu mērci, irdeniem rīsiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!