Sastāvdaļas
- 4 olu dzeltenumi
- 4 olu baltumi
- 310 ml silta piena
- 1 ēdamkarote izkausēta sviesta
- 1 tējkarote sinepju
- 90 g rīvmaizes
- 125 g Čedaras siera
- svaigi malti pipari
- sāls
Pagatavošana
- Cepeškrāsni sakarsē līdz 180°C.
- Lielā bļodā sakuļ olu dzeltenumus.
- Pievieno pienu, sviestu un sinepes un labi samaisa.
- Iecilā rīvmaizi un sieru un pieber sāli un piparus.
- Olu baltumus ar šķipsniņu sāls sakuļ stingrās putās un iecilā maisījumā.
- Ielej ar sviestu ieziestā suflē traukā un cep 30-40 minūtes, līdz suflē krietni uzpūties, no virspuses apbrūnējis un vidū sarecējis. Nekavējoties pasniedz galdā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!