Sastāvdaļas
- 400 g miltu
- 270 ml ūdens
- 1 tējkarote cukura
- 1 tējkarote sāls
- 10 g rauga
Pildījumam:
- rīvēts siers
- tomāti
- čili pipari
- ola
Pagatavošana
- Miltus samaisa ar sāli.
- Raugu, kopā ar cukuru izšķīdina istabas temperatūras ūdenī, pievieno miltu maisījumu ar sāli.
- Visu kārtīgi samaisa.
- Mīklu liek ledusskapī uz 8-10 stundām.
- Krāsni uzkarsē līdz 250°C temperatūrai.
- Mīklu liek uz, miltiem nokaisītas virsmas.
- Mīklu sadala 4 daļās, katru daļu izstaipa ovālā.
- Vidū liek rīvētu sieru, dažas tomātu šķēlītes, čili piparus.
- Mīklas maliņas uztin, vidū iesit olu, uzber sāli, piparus.
- Cep krāsnī, kamēr parādās brūngana garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!