Sastāvdaļas
- 4 olas
- 1.5 - 2 glāzes piena
- 300 g miltu
- 2 ēdamkarotes cukura
- 1 - 2 āboli
- eļļa cepšanai
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Olām atdala dzeltenumus, sajauc ar vienu glāzi piena un miltiem, iemaisa sāli un cukuru.
- Lej klāt vēl pienu, līdz izveidojās krējuma biezuma mīklā.
- Iemaisa saputotus olu baltumus.
- Sakarsētā eļļa mīklu izklāj lielā pankūkā, virsū liek sagrieztas ābolu šķēlītes.
- Uz nelielas uguns apcep vienu pusi, uzmanīgi apgriež un apcep otru pusi.
- Var pārkaisīt ar pūdercukuru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!