Olas tomātos

Olas tomātos Foto: Olas tomātos

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 4 lieli tomāti
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamkarote miltu 4 ēdamkarotes piena
  • 2 ēdamkarotes sviesta vai eļļas
  • sāls
  • loki

Pagatavošana

  1. Emaljētā pannā sakarsē taukvielu, pievieno sagrieztus sīpolus, sacep caurspīdīgus, ieliek biezas šķēles sagrieztus tomātus, pievieno sāli, pasautē.
  2. Olas sakuļ, pievieno miltus, pienu un pārlej tomātiem.
  3. Uz mazas liesmas ļauj sarecēt (nemaisa).
  4. Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem lociņiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes