Mīklā cepts lasis

Mīklā cepts lasis Foto: Mīklā cepts lasis

Sastāvdaļas

  • 500 g laša filejas
  • 1 glāze miltu
  • 1 ola
  • 1/8 l gaišā alus
  • 1/2 citrona
  • sāls
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Lasi noskalo, sagriež sloksnītēs, uzber sāli un aprasina ar citrona sulu.
  2. No miltiem, olas, alus un sāls sagatavo mīklu un atstāj to vienu stundu.
  3. Laša gabaliņus apviļā miltos, katru gabaliņu iemērc sagatavotājā mīklā un ieliek traukā ar verdošu eļļu tā, lai laša gabaliņi tajā peldētu.
  4. Cep, līdz lasis gatavs.
  5. Gatavo lasi pasniedz ar irdeniem vārītiem rīsiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes