Sastāvdaļas
- 1 kg mazu sīpoliņu
- 200 ml etiķa
- 50 g cukura
- 50 g sāls
- 2 lauru lapas uz burku
- 2 melnie pipari uz burku
- 1 krustnagliņa uz burku
- 1/2 tējkarotes graudu sinepju uz burku
- 1 l ūdens
Pagatavošana
- Sīpoliņus notīra, nomazgā un applaucē verdošā ūdenī 3 minūtes.
- Saliek burciņās.
- Katrā burkā liek garšvielas - lauru lapas, piparus, krustnagliņas, graudu sinepes.
- No ūdens, cukura, sāls un etiķa uzvāra marinādi.
- Ļauj uzvirst un aplej ar to burciņās salikto sīpoliņu.
- Burkas sterilizē 8 minūtes un vāko uzreiz ciet.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!