Sastāvdaļas
- 250 g makaronu
- 200 g ķirštomātu
- 1 sīpols
- 5 olas
- 100 g rīvēta siera
- 1 saišķītis maurlociņu
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 250 ml tomātu mērces
- malti melnie pipari
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Makaronus izvāra sālsūdenī pusmīkstus un nokāš.
- Ķirštomātiņus pārgriež uz pusēm.
- Sīpolu sagriež pusgredzenos un 2 - 3 minūtes apcep sakarsēta eļļā, līdz tie kļūst zeltaini.
- Makaronus sajauc ar ķirštomātiem, sīpolu un kārto dziļā karstumizturīga traukā.
- Olas sakuļ, pievieno tomātu mērci, rīvētu sieru, samaisa un pārlej makaroniem.
- Cep līdz 200 °C sakarsētā cepeškrāsnī 15 - 20 minūtes.
- Gatavo sacepumu pārkaisa ar sasmalcinātiem maurlokiem, pasniedz siltu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!