Sastāvdaļas
- 300-400 g liellopu gaļas
- 2-3 sīpoli
- 2 burkāni
- 2 ēdamkarotes miltu
- gaļas buljons vai ūdens
- tase saldā krējuma
- sāls
- pipari
- ķiploki
- zaļumi
Pagatavošana
- Liellopu gaļu sagriež salmiņos, cep augu eļļā, kamēr izveidojas brūngana garoziņa.
- Pielej buljonu vai ūdeni, pievieno salmiņos sagrieztus sīpolus un burkānus, sautē, kamēr gaļa ir mīksta, uz lēnas uguns.
- Citā pannā apbrūnina miltus, pielej mazliet ūdens, izmaisa, pielej saldo krējumu, pieber sāli, piparus, masu pievieno gaļai.
- Nobeigumā pievieno sakapātus zaļumus, ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!