Sastāvdaļas
- 400 g jauktas maltās gaļas
- 1 neliels kabacis
- 1 neliels burkāns
- 1 sīpols
- 2 daiviņas ķiploka
- ½ selerijas kāta
- 3 ēdamkarotes miltu (var likt rīvmaizi)
- 1 ola
- sāls
- melnie pipari
- čili pārslas
- kūpinātas paprikas pulveris
Pagatavošana
- Kabaci sarīvē uz rupjās rīves, pievieno sāli un ļauj nedaudz pastāvēt lai atdalās liekā sula.
- Burkānu sarīvē uz smalkās rīves.
- Ķiploku, sīpolu un seleriju samaļ blenderī.
- Nospiežam no kabača lieko sulu un sajaucam visas sastāvdaļas viendabīgā masā.
- Cepam eļļā zeltaini brūnas.
Recepti piedāvā un iesaka: Inita Briedina
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!