Sastāvdaļas
- zivis - jebkādas, lielas, mazas, man bija karpas galva un mugurkauls
- sīpols
- burkāns
- selerijas kāts
- kartupeļi
- zaļie zirnīši
- garšvielas
- skābais krējums
Pagatavošana
- Zivju materiālu, kāds nu ir, aplej ar ūdeni un vāra, līdz paceļas putas.
- Noputo, pieliek sīpolu, burkānu, seleriju, lauru lapu, smaržīgos piparus, graudu piparus.
- Vāra buljonu.
- Buljonu izkāš.
- Izķidā zivs gaļu, lai nav asaku.
- Ieber kartupeļus, burkānus un zirnīšus.
- Vāra 30 min, pieber sāli un maltos piparus, pagaršo, pieber svaigas dilles un zivs gaļu.
- Vāra vēl 5 min.
- Pasniedz ar skābo krējumu.
Receptes un foto autore: Iveta Rutkovska
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!