Klasiskā zivju zupa

Klasiskā zivju zupa Foto: Klasiskā zivju zupa

Sastāvdaļas

  • zivis - jebkādas, lielas, mazas, man bija karpas galva un mugurkauls
  • sīpols
  • burkāns
  • selerijas kāts
  • kartupeļi
  • zaļie zirnīši
  • garšvielas
  • skābais krējums

Pagatavošana

  1. Zivju materiālu, kāds nu ir, aplej ar ūdeni un vāra, līdz paceļas putas.
  2. Noputo, pieliek sīpolu, burkānu, seleriju, lauru lapu, smaržīgos piparus, graudu piparus.
  3. Vāra buljonu.
  4. Buljonu izkāš.
  5. Izķidā zivs gaļu, lai nav asaku.
  6. Ieber kartupeļus, burkānus un zirnīšus.
  7. Vāra 30 min, pieber sāli un maltos piparus, pagaršo, pieber svaigas dilles un zivs gaļu.
  8. Vāra vēl 5 min.
  9. Pasniedz ar skābo krējumu.

    Receptes un foto autore: Iveta Rutkovska

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes