Sastāvdaļas
- 4-5 vidēja lieluma kartupeļi
- 2 olas
- 3 ķiploka daiviņas
- 2 ēdamkarotes majonēzes
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- 120-150 g cieta siera
- sāls, malti melnie pipari
- 1/2 tējkarotes malta bazilika
- pētersīļi
Pildījumam:
- 250 g ceptu meža sēņu
Pagatavošana
- Sieru un kartupeļus sarīvē, samaisa, pievieno ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, sāli, piparus, baziliku, skābo krējumu, majonēzi, olas.
- Visu kārtīgi samaisa.
- Veidnē liek pusi kartupeļu-siera masas, tad liek pildījumu - ceptās sēnes.
- Virsū liek atlikušo kartupeļu-siera masu.
- Cep 180°C temperatūrā, 50-60 minūtes.
- Cep, kamēr parādās brūngana garoziņa.
- Gatavu sacepumu pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem, pasniedz karstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!