Kartupeļu pīrādziņi ar malto gaļu

Kartupeļu pīrādziņi ar malto gaļu Foto: Kartupeļu pīrādziņi ar malto gaļu

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 500 g jauktās maltās gaļas
  • 1 liels sīpols
  • sāls, pipari, maltas ķimenes pēc garšas
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Kartupeļus sarīvē, vai sablenderē kopā ar pusi sīpola.
  2. Pieber sāli - masu liek caurdurī, lai notek liekais šķidrums.
  3. Kartupeļu masai jābūt elastīgai, lai no tās var izveidot pīrādziņus.
  4. Atlikušo sīpola pusi sakapā un samaisa ar malto gaļu.
  5. Pievieno sāli, piparus, ķimenes - kārtīgi samaisa.
  6. No kartupeļu masas veido plācenīti, vidū liek maltās gaļas pildījumu - veido pīrādziņu.
  7. Pannu liek uz vidējas uguns, uzkarsē 2 ēdamkarotes augu eļļas.
  8. Pannā liek pīrādziņus, cep, kamēr gatavi, aptuveni 10 minūtes no katras puses.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes