Ukraiņu sirņiki - biezpiena pankūkas

Ukraiņu sirņiki - biezpiena pankūkas Foto: Ukraiņu sirņiki - biezpiena pankūkas

Sastāvdaļas

  • 220 g pilnpiena biezpiena
  • 4 olas
  • 190 g miltu
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 0,5 tējkarotes sāls
  • 1.5 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1 krūze rozīņu
  • 2 ēdamkarotes rapšu eļļas cepšanai

Pagatavošana

  1. Lielā bļodā sajauc kopā biezpienu, olas, 3/4 miltu, cukuru, sāli un cepamo pulveri.
  2. Visu sakuļ viendabīgā mīklā.
  3. Mīklā iemaisa rozīnes.
  4. Atlikušos miltus ieber seklā šķīvī.
  5. Ar karoti ņem biezpiena mīklu.
  6. Pamērcē pirkstus miltos un veido no mīklas nelielus plācenīšus.
  7. Pannā uzkarsē eļļu, liek iekšā plācenīšus un cep no abām pusēm zeltainus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes