Sastāvdaļas
- 220 g pilnpiena biezpiena
- 4 olas
- 190 g miltu
- 3 ēdamkarotes cukura
- 0,5 tējkarotes sāls
- 1.5 tējkarotes cepamā pulvera
- 1 krūze rozīņu
- 2 ēdamkarotes rapšu eļļas cepšanai
Pagatavošana
- Lielā bļodā sajauc kopā biezpienu, olas, 3/4 miltu, cukuru, sāli un cepamo pulveri.
- Visu sakuļ viendabīgā mīklā.
- Mīklā iemaisa rozīnes.
- Atlikušos miltus ieber seklā šķīvī.
- Ar karoti ņem biezpiena mīklu.
- Pamērcē pirkstus miltos un veido no mīklas nelielus plācenīšus.
- Pannā uzkarsē eļļu, liek iekšā plācenīšus un cep no abām pusēm zeltainus.
Patīk recepte?
Iesaki draugiem un saviem tuvajiem! Paldies!