Sastāvdaļas
- 5 vidēji lieli kartupeļi
- 20 g rīvēta siera
- 2 ēdamkarotes kečupa
- sīpoli
- sāls
- malti melnie pipari
- ķiploki
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Kartupeļus sarīvē skaidiņās un liek uz ietaukotas pannas. Masu izlīdzina un mazliet piespiež.
- Cep aptuveni 5 minūtes uz straujas uguns, tad - uz lēnas. Pēc tam kartupeļu picu apgriež uz otru pusi.
- Virsū saliek sakapātus sīpolus un ķiplokus un kečupa piciņas. Tad pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas un sarīvētu sieru.
- Pannai uzliek vāku un cep uz lēnas uguns 5 minūtes. Pasniedz karstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!