Kabači asā tomātu mērcē

Kabači asā tomātu mērcē Foto: Kabači asā tomātu mērcē

Sastāvdaļas

  • 1 kg kabaču
  • 500 g tomātu
  • 500 g sīpolu
  • 200 g asās tomātu mērces
  • malti melnie pipari
  • sāls pēc garšas
  • eļļa

Pagatavošana

  1. Kabačus nomizo, lielākiem izgriež sēklotni, mīkstumu sagriež plānās šķēlītēs, ber dziļā pannā sakarsēta eļļā un viegli apcep.
  2. Pannā apcep ripiņas sagrieztus sīpolus un pievieno kabačiem. Pievieno šķēlēs sagrieztus tomātus, uzkarsē un uz vidējas uguns, ik pa laikam apmaisot, sautē aptuveni 30 minūtes.
  3. Pieber sāli un piparus, iemaisa aso tomātu mērci un vēlreiz uzvara.
  4. Karstus pilda burkās, aizvāko un uz kādu laiku apgriež uz vāciņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes