Sastāvdaļas
- 1 kg kabaču
- 500 g tomātu
- 500 g sīpolu
- 200 g asās tomātu mērces
- malti melnie pipari
- sāls pēc garšas
- eļļa
Pagatavošana
- Kabačus nomizo, lielākiem izgriež sēklotni, mīkstumu sagriež plānās šķēlītēs, ber dziļā pannā sakarsēta eļļā un viegli apcep.
- Pannā apcep ripiņas sagrieztus sīpolus un pievieno kabačiem. Pievieno šķēlēs sagrieztus tomātus, uzkarsē un uz vidējas uguns, ik pa laikam apmaisot, sautē aptuveni 30 minūtes.
- Pieber sāli un piparus, iemaisa aso tomātu mērci un vēlreiz uzvara.
- Karstus pilda burkās, aizvāko un uz kādu laiku apgriež uz vāciņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!