Sastāvdaļas
- 1 kg liesas cūkgaļas vai teļa gaļas
- 200 g baltmaizes
- 1 glāze piena
- sāls, pipari, garšvielas
- 2 jēlas olas
- 2 sīpoli
- 2 burkāni
- 3 sālīti gurķi
- 6 cieti vārītas olas
- 500 g svaigu sēņu
- majonēze
- 200 g siera
Pagatavošana
- Gaļu samaļ, pievieno pienā izmērcētu baltmaizi, sāli, piparus, garšvielas, jēlas olas - kārtīgi samaisa.
- Uz folijas vai pārtikas plēves liek maltās gaļas masu, 1 cm biezumā, izlīdzina, uzklāj majonēzi, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Uz maltās gaļas masas garenās strēmelēs liek ceptus dārzeņus, sēnes, sakapātas cieti vārītas olas, gabaliņos sagrieztus sālītus gurķus.
- Visu vēlreiz pārkaisa ar rīvētu sieru, uzmanīgi satin ruletē.
- Noņem foliju vai pārtikas plēvi, ruleti liek veidnē, bagātīgi noklāj ar majonēzi, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep sakarsētā krāsnī 20-30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!