Gaileņu zupa ar vistas gaļu un kausēto sieru

Gaileņu zupa ar vistas gaļu un kausēto sieru Foto: Gaileņu zupa ar vistas gaļu un kausēto sieru

Sastāvdaļas

  • 1 l ūdens
  • 300 g gaileņu
  • 300 g kartupeļu
  • 250 g vistas gaļas ar kauliem
  • 100 g burkānu
  • 3 ēdamkarotes kausētā siera
  • sviests cepšanai
  • zaļumi pēc garšas
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu izvāra, izņem kaulus. Gaļu sagriež gabaliņos un liek atpakaļ buljonā.
  2. Sarīvē notīrītu burkānu un kopā ar gailenēm apcep sviestā.
  3. Nelielos kubiņos sagriež kartupeļus un kopā ar apceptajām gailenēm un burkāniem pievieno buljonam.
  4. Kad kartupeļi mīksti, pieliek sieru, zaļumus, sāli.
  5. Pāris minūtes pavāra un lej šķīvjos.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes