Sastāvdaļas
- 1 sarkana saldās paprikas pāksts
- 1 sīpols
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 2 olas
- 2 ēdamkarotes saldā krējuma
- sāls
- 0.5 tējkarotes saldās paprikas
- sīpolloki
Pagatavošana
- Paprikai izņem sēklotni un mīkstumu sagriež sloksnītēs.
- Sīpolus sakapā un viegli apsautē eļļā, pieliek papriku un vēl brīdi pasautē.
- Olām pielej 5 ēdamkarotes ūdens, krējumu, pieliek sali, papriku un labi sakuļ.
- Pieliek sīki sagrieztus sīpollokus un pārlej dārzeņiem. Nemaisa.
- Karsē uz lēnas uguns, līdz ola gandrīz sarecējusi.
- Tad omleti no pannas uzslidina uz šķīvja un atliek atpakaļ pannā ar otru pusi uz augšu, lai omlete sarecē vienmērīgi no abām pusēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!