Ceptas teļa aknas mērcē

Ceptas teļa aknas mērcē Foto: Ceptas teļa aknas mērcē

Sastāvdaļas

  • 300 g teļa aknu
  • 3 sīpoli
  • 2 tomāti
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 ēdamkarotes cūku tauku
  • sāls
  • sarkanie pipari
  • rīsi

Pagatavošana

  1. Sīpolus sīki sagriež un apcep taukos, pievieno sarkanos piparus un ķiplokus.
  2. Aknas sagriež prāvos gabalos, nedaudz apcep, pievieno taukus ar sīpoliem un 10 minūtes neaizvākota traukā un cep cepeškrāsnī, pievieno sagrieztus tomātus un cep, kamēr gatavs.
  3. Aknu gabalus izņem, pārlej ar izkāstu mērci un uzvara. Pasniedz ar rīsiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes