Sastāvdaļas
- 2 tomāti
- 2 olas
- 50 g šķiņķa
- 20 g diļļu
- olīveļļa pēc garšas
- sviests pēc garšas
- malti melnie pipari
- sāls
Pagatavošana
- Nomazgā un notīra tomātus. Nogriež virsiņas.
- Uzmanīgi ar tējkaroti izņem mīkstumu, iekaisa sāli. Ieziež ar olīveļļu.
- Cepšanas formā ieklāj cepamo papīru vai ieziež to ar sviestu. Liek tomātus. Smalki sagriež šķiņķi, liek katrā tomātā.
- Katrā tomātā ielej pa olai, cenšoties neiebojāt dzeltenumu. Pārkaisa ar sāli un pipariem.
- Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem, cep 10-12 minūtes. Gatavus pārkaisa ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!