Cepta ola tomātā: gardi, vienkārši, koši

Cepta ola tomātā: gardi, vienkārši, koši Foto: Cepta ola tomātā: gardi, vienkārši, koši

Sastāvdaļas

  • 2 tomāti
  • 2 olas
  • 50 g šķiņķa
  • 20 g diļļu
  • olīveļļa pēc garšas
  • sviests pēc garšas
  • malti melnie pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Nomazgā un notīra tomātus. Nogriež virsiņas.
  2. Uzmanīgi ar tējkaroti izņem mīkstumu, iekaisa sāli. Ieziež ar olīveļļu.
  3. Cepšanas formā ieklāj cepamo papīru vai ieziež to ar sviestu. Liek tomātus. Smalki sagriež šķiņķi, liek katrā tomātā.
  4. Katrā tomātā ielej pa olai, cenšoties neiebojāt dzeltenumu. Pārkaisa ar sāli un pipariem.
  5. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem, cep 10-12 minūtes. Gatavus pārkaisa ar zaļumiem.

    IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes