Cāļa gaļa ar dārzeņiem

Cāļa gaļa ar dārzeņiem Foto: Cāļa gaļa ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 900 g cāļa gaļas
  • 140 g augu eļļas
  • 3 sīpoli
  • 2 burkāni
  • 1 selerijas sakne
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 600 g tomātu
  • 250 g vistas buljona
  • pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

  1. Cāļa gaļu nedaudz apcep eļļā, pieliek sāli, pārlej ar ūdeni, pievieno divus sīpolus, burkānus un selerijas sakni, sautē aizvākotā traukā, līdz gaļa gatava.
  2. Eļļā, kurā tika cepts cālis, pasautē sagrieztus atlikušos sīpolus un ķiplokus, pievieno miltus, sagrieztus tomātus bez miziņas, visu pārlej ar vistas buljonu un 5 minūtes vāra.
  3. Pievieno gaļu un uzvara.

 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes