Biezpiena sacepums bez cukura, mannā, sviesta un miltiem
Biezpiena ēdienu receptes
Sacepumu receptes
biezpiens
kukurūzas ciete
medus
olas
rozīnes
sāls
skābais krējums
vanilīns
Foto: Biezpiena sacepums
Sastāvdaļas
- 340 g biezpiena 9%
- 2 olas
- 40 g kukurūzas cietes
- 65 g medus
- 60 g skābā krējuma
- šķipsniņa sāls
- vanilīns
- rozīnes vai žāvēti augļi pēc vēlmēm
Pagatavošana
- Bļodā lej biezpienu, olas, skābo krējumu, sāli, medu, kukurūzas cieti, vaniļu un visu sakuļ ar iegremdējamo blenderi līdz viendabīgai vienmērīgai masai bez kunkuļiem.
- Biezpiena masai pievieno rozīnes pēc vēlēšanās un samaisa.
- Cepešpannu apsmērē ar eļļu, lej biezpiena masu un izlīdzina.
- Cep sakarsētā līdz 180°C grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 35-40 minūtes.
- Pēc cepšanas izslēdz cepeškrāsni un atstāj sacepumu cepeškrāsnī ar atvērtām durvīm vēl uz 10 minūtēm. Pēc tam atdzesē to istabas temperatūrā.
recepte skatīta ... reizes
Šodien skatītākās receptes