Biezpiena sacepums bez cukura, mannā, sviesta un miltiem

Biezpiena sacepums bez cukura, mannā, sviesta un miltiem Foto: Biezpiena sacepums

Sastāvdaļas

  • 340 g biezpiena 9%
  • 2 olas
  • 40 g kukurūzas cietes
  • 65 g medus
  • 60 g skābā krējuma
  • šķipsniņa sāls
  • vanilīns
  • rozīnes vai žāvēti augļi pēc vēlmēm

Pagatavošana

  1. Bļodā lej biezpienu, olas, skābo krējumu, sāli, medu, kukurūzas cieti, vaniļu un visu sakuļ ar iegremdējamo blenderi līdz viendabīgai vienmērīgai masai bez kunkuļiem.
  2. Biezpiena masai pievieno rozīnes pēc vēlēšanās un samaisa.
  3. Cepešpannu apsmērē ar eļļu, lej biezpiena masu un izlīdzina.
  4. Cep sakarsētā līdz 180°C grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 35-40 minūtes.
  5. Pēc cepšanas izslēdz cepeškrāsni un atstāj sacepumu cepeškrāsnī ar atvērtām durvīm vēl uz 10 minūtēm. Pēc tam atdzesē to istabas temperatūrā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes