Sastāvdaļas
- 2 baklažāni
- 2 sīpoli
- 3 burkāni
- 4 tomāti
- 1 ķiploka daiviņa
- majonēze
- sāls
- pētersīļi
- dilles
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Baklažānus sagriež šķēlītēs, uzber sāli, mazliet patur un apcep augu eļļā.
- Apceptus baklažānus liek uz papīra salvetes, lai notek liekā eļļa, atdzesē.
- Ķiplokus sakapā, samaisa ar majonēzi.
- Burkānus sarīvē, apcep.
- Sīpolus sagriež pusgredzenos un apcep, kamēr tie kļūst zeltaini.
- Tomātus sagriež šķēlītēs, zaļumus sakapā.
- Salātus liek kārtās:
- 1 kārta - baklažāni, noziež ar ķiploku majonēzi,
- 2 kārta - sīpoli,
- 3 kārta - burkāni,
- 4 kārta - baklažāni, noziež ar ķiploku majonēzi,
- 5 kārta - sīpoli,
- 6 kārta - burkāni, noziež ar ķiploku majonēzi,
- 7 kārta - tomāti, majonēze, dilles, pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!