Sastāvdaļas
- 50 g burkānu
- 150 g svaigu kāpostu
- 50 g zaļo zirnīšu
- 1 ēdamkarote miltu
- 2 ēdamkarotes tomātu biezeņa
- 3 ēdamkarotes sviesta
- kviešu milti
- ūdens
- pētersīļu zaļumi
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Burkānus, notīra, noskalo, sagriež ripiņās un liek katlā.
- Pielej ūdeni. Kāpostus noskalo un sagriez sloksnītēs.
- Kad burkāni izsautējušies pusmīksti, pievieno kāpostus, zaļos zirnīšus un sāli pēc garšas.
- Sautē, kamēr dārzeņi mīksti.
- Mērci iebiezina ar aukstā ūdenī iejauktiem kviešu miltiem.
- Pievieno sviestu, tomātu biezeni un vēlreiz uzkarsē.
- Pasniedzot, sautējumu pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!