Ābolu biezenis ar sīpoliem

Ābolu biezenis ar sīpoliem ziemas krājumiem Foto: Ābolu biezenis ar sīpoliem

Sastāvdaļas

  • 1 kg ābolu
  • 150 g sīpolu
  • 600 g brūnā cukura
  • 150 g rozīņu
  • 200 ml etiķa
  • 1 ēdamkarote sinepju sēklu
  • 2 tējkarotes sāls
  • 1 tējkarote malta ingvera
  • 1/2 tējkarotes maltu čili piparu

Pagatavošana

  1. Nomizotus ābolus un sīpolus sagriež mazos gabaliņos, ieber katlā, pielej etiķi un pievieno garšvielas.
  2. Ik pa laikam maisot vāra uz lielas uguns 30 - 40 minūtes. 
  3. Kad visi produkti savārījušies biezā putriņā, biezenis ir gatavs.
  4. Biezeni pilda burciņās un aizvāko.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes