Ābolu biezenis ar sīpoliem

Ābolu biezenis ar sīpoliem ziemas krājumiem Foto: Ābolu biezenis ar sīpoliem

Sastāvdaļas

  ● 1 kg ābolu
  ● 150 g sīpolu
  ● 600 g brūnā cukura
  ● 150 g rozīņu
  ● 200 ml etiķa
  ● 1 ēdamkarote sinepju sēklu
  ● 2 tējkarotes sāls
  ● 1 tējkarote malta ingvera
  ● 1/2 tējkarotes maltu čili piparu

Pagatavošana

  1. Nomizotus ābolus un sīpolus sagriež mazos gabaliņos, ieber katlā, pielej etiķi un pievieno garšvielas.
  2. Ik pa laikam maisot vāra uz lielas uguns 30 - 40 minūtes. 
  3. Kad visi produkti savārījušies biezā putriņā, biezenis ir gatavs.
  4. Biezeni pilda burciņās un aizvāko.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes