Sastāvdaļas
- zivs fileja (pēc izvēles)
- burkāni, sīpoli, baklažāni (izvēlieties kādus gribat)
- 1/2 citrona
- sāls, garšvielas pēc izvēles
- 200-300 ml skābā krējuma
Pagatavošana
- Zivs fileju noskalo, nosusina ar papīra dvieli.
- Zivs fileju apsāla, sapiparo, aprasina ar citrona sulu, uzber garšvielas - noliek malā.
- Dārzeņus nomizo, burkānus rupji sarīvē, sīpolu sagriež pusgredzenos.
- Ja izmantojat baklažānus - tiem uzber sāli, atstāj uz pāris minūtēm - pazudīs rūgtums.
- Tad tos noskalo zem tekoša ūdens, sagriež salmiņos.
- Burkānus pannā apcep, pievieno sīpolus - visu turpina cept, pievieno baklažānus, uzber mazliet sāls, garšvielas.
- Uz lēnas uguns dārzeņus sautē pusgatavus.
- Zivs fileju liek veidnē, virsū liek dārzeņus, uzlej skābo krējumu.
- Cep 200°C temperatūrā, 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!