Zivs alus mīklā

Zivs alus mīklā Foto: Zivs alus mīklā

Sastāvdaļas

  • 700 g zivju filejas
  • etiķis
  • sāls
  • 1 glāze alus
  • 200 g kviešu milti
  • 2 olas
  • 1 ēdamkarote augu eļļas
  • tauki cepšanai

Pagatavošana

  1. Nomazgātu zivs fileju sadala nelielos gabaliņos, apslaka ar etiķi vai citrona sulu, atstāj 30 minūtes vēsā vietā, pēc tam apsāla.
  2. Mīklai olu dzeltenumus sakuļ ar eļļu, pieliek sāli, miltus, alu un saputotus olu baltumus.
  3. Filejas gabaliņus iemērc mīklā un lielā tauku daudzumā cep gaiši brūnus.
  4. Izceptos zivju gabaliņus pasniedz ar tomātu mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes