Sastāvdaļas
2 porcijām:
- 2 vistas filejas
- 50 g krēmsiers
- glāze dzērvenes
- 1-2 ēd.k medus
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Pārgriež gareniski uz pusēm vistas fileju, izklapē pārber ar sāli un pipariem no abām pusēm.
- Ceturto daļu dzērvenes atliek, bet pārējās kopā ar medu sablendē līdz viendabīgai mērcei.
- Krēmsieru liek virsū izklapētai vistas filejai, iesmērē.
- Pievieno kādu tējkaroti dzērveņu-medus mērci un dažas ogas. Satin un ar zobu bakstāmiem kociņiem piefiksē, lai neattinas.
- Apcep vistas rullīšus pannā, katru pusi apmēram 1 minūti.
- Liek rullīšus cepamtraukā, apsmērē ar dzērveņu-medus mērci un liek cepties iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200° apmēram 25 minūtes.
- Vistas rullīšus var pasniegt kā silto ēdienu vai arī atdzesēt, sagriezt un pasniegt kā aukstu uzkodu.
Receptes un foto autore: Aina Pitrāne
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!