Vistas rullīši ar krēmsieru un dzērveņu-medus mērci

Vistas rullīši ar krēmsieru un dzērveņu-medus mērci Foto: Vistas rullīši

Sastāvdaļas

2 porcijām:

  • 2 vistas filejas
  • 50 g krēmsiers
  • glāze dzērvenes
  • 1-2 ēd.k medus
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Pārgriež gareniski uz pusēm vistas fileju, izklapē pārber ar sāli un pipariem no abām pusēm.
  2. Ceturto daļu dzērvenes atliek, bet pārējās kopā ar medu sablendē līdz viendabīgai mērcei.
  3. Krēmsieru liek virsū izklapētai vistas filejai, iesmērē.
  4. Pievieno kādu tējkaroti dzērveņu-medus mērci un dažas ogas. Satin un ar zobu bakstāmiem kociņiem piefiksē, lai neattinas.
  5. Apcep vistas rullīšus pannā, katru pusi apmēram 1 minūti.
  6. Liek rullīšus cepamtraukā, apsmērē ar dzērveņu-medus mērci un liek cepties iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200° apmēram 25 minūtes.
  7. Vistas rullīšus var pasniegt kā silto ēdienu vai arī atdzesēt, sagriezt un pasniegt kā aukstu uzkodu.

Receptes un foto autore: Aina Pitrāne

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes