Vīna kebabs no jēra gaļas

Vīna kebabs no jēra gaļas Foto: Vīna kebabs no jēra gaļas

Sastāvdaļas

  • 1 kg jēra gaļas filejas
  • 100 g aitu tauku
  • 2 sīpoli
  • 100 g sausa sarkanvīna
  • 1,5 glāzes ūdens
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
  • sarkanie pipari
  • melno piparu graudiņi
  • lauru lapas
  • sāls

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež gabaliņos un apcep aitu taukos.
  2. Pieliek sīki sagrieztus sīpolus, miltus, sarkanos piparus, tomātu biezeni, melno piparu graudiņus, lauru lapas, pārlej ar vīnu un ūdeni un uz lēnas uguns sautē gatavu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes