Vārīta liellopu gaļa

Vārīta liellopu gaļa Foto: Vārīta liellopu gaļa

Sastāvdaļas

  • 700 g liellopu gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 1 pētersīļa sakne
  • 1 šķēlīte selerijas saknes
  • sāls
  • pipari
  • lauru lapas
  • 3 glāzes ūdens

Pagatavošana

  1. Gaļu (krūts gabalu, plecu vai ciskas mīkstumu) liek verdošā ūdenī, uzvāra, noputo, pievieno garšaknes un burkānu.
  2. Vāra uz lēnas uguns aizvākota katlā.
  3. Kad gaļa gandrīz mīksta, pievieno sāli, garšvielas un uz pusēm sagrieztu sīpolu, kura griezuma daļu apbrūnina uz pannas.
  4. Vārīto gaļu sagriež šķēlēs un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, dārzeņiem un krējuma mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes