Ungāru gulašs

Ungāru gulašs Foto: Ungāru gulašs

Sastāvdaļas

  • 2,2 kg liellopu gaļas
  • 900 g sīpolu
  • 60 ml augu eļļas
  • 4 ēdamkarotes maltas paprikas
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 2 ml ķimeņu
  • 2 ml maltu melno piparu
  • sāls pēc garšas
  • 1 l buljona
  • 120 g tomātu pastas

Pagatavošana

  1. Sīpolus un ķiplokus sakapā.
  2. Uzkarsē katlu, ielej eļļu, cep sīpolus, kamēr tie kļūst viegli zeltaini.
  3. Pievieno ķiplokus, papriku, sāli, piparus un ķimenes, kārtīgi samaisa..
  4. Buljonu samaisa ar tomātu pastu, lej katlā, vēlreiz kārtīgi visu samaisa.
  5. Uzvāra, samazina uguni līdz minimumam.
  6. Katlā lie sagrieztu gaļu, vāra, neuzliekot katlam vāku, 1-1,5 stundas, kamēr gaļa ir mīksta.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes