Tvaikos sautētas zivis

Tvaikos sautētas zivis Foto: Tvaikos sautētas zivis

Sastāvdaļas

  • zivis
  • mārrutki
  • pētersīļi
  • sviests
  • sāls

Pagatavošana

  1. Notīrītas zivis ierīvē ar sali, uzliek uz šķīvja un pārkaisa ar rīvētiem mārrutkiem un kapātiem pētersīļiem.
  2. Pārliek ar mazām sviesta piciņām un šķīvi novieto uz katliņa, kurā vārās ūdens.
  3. Otru tāda paša lieluma šķīvi uzliek virsū un zivis sautē gatavas.
Šādi pagatavotas zivis gatavošanas laikā nav zaudējušas nekādas barības vērtības, ir garšīgas un izskatīgas.
 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes